Kunstmarkt Hulsbeekdag Zondag 12 april 11.00 - 17.00 uur
Kunstmarkt Hulsbeekdag
Zondag 12 april 11.00 – 17.00 uur

 

 

 

 

 

 

* 15, 16, 17 mei 2015 Kunstroute Losser – Overdinkel – Gronau.

Een gesprek met de kunstenaar, het opsnuiven van de werksfeer en wellicht een kunstenaar in actie. U kunt zich opgeven voor diverse workshops en informeren naar de verschillende cursussen. En uiteraard genieten van hoogwaardige kunstwerken vervaardigd door zeer diverse professionele kunstenaars. Dit project is geen gewone tentoonstelling, maar een unieke kans om de werkomgeving·van de kunstenaar binnen te stappen en te verkennen.

Zie www.kunstroutelosseroverdinkel.nl

  • www.kunstroutelosseroverdinkel.nl/:··In het Lagajaar 2003 vonden kunstenaars uit Losser en Overdinkel elkaar en samen besloten ze jaarlijks een kunstroute samen te stellen langs de eigen ateliers. Uit al deze succesvolle edities is een boeiend platform ontstaan en het inspireerde tot nieuwe samenwerkingsinitiatieven, zoals het houden van gezamenlijke exposities. Dit resulteerde mede in een prachtige overzichtstentoonstelling in het Balengebouw te Enschede in het voorjaar van 2008.
    De Kunstroute heeft een vaste plek op de culturele agenda van Losser/Overdinkel gekregen. Er bestaat de mogelijkheid werken van de deelnemende kunstenaars te huren.

www.koester.nl Stichting Koester: Marian beschildert de kunststofkoeien van de Stichting